Kun olet myymässä, vaihtamassa tai vasta suunnittelemassa kodin vaihtoa- Me autamme!

Oikea hinta on paras hinta.

On tärkeää, ettei kohdetta ylihinnoitella, sillä se lähes aina pidentää myyntiaikaa ja menetetään potentiaalisia ostajia. Myöskään alihinnoittelu ei aja etujasi.

Ei se määrä, vaan se laatu.

Pidämme kohdemäärämme aina hallinnassa, jolloin voimme olla varmoja aikamme varmasti riittävän jokaisen kohteemme esittelyyn, markkinointiin ja hallinnointiin.

Maailma muuttuu, niin muutumme mekin.

Nojaamme eteenpäin, oivallamme mikä on tässä hetkessä ja tulevaisuudessa merkityksellistä. Välitämme koteja uudella tavalla, freesillä otteella, tämän päivän työkaluin. Olemme siellä missä ihmiset ovat.
Kohteemme löytyvät Etuovesta ja Oikotiestä, sekä lisätietoja kohteistamme saa aina soittamalla, sähköpostilla ja tulemalla toimistolle. Lisäksi käytössämme on sosiaalinenmedia, sekä tukenamme laaja yhteistyökumppani verkosto mm. pankkiasioista ja vakuutuksista -> muuttamiseen ja siivoukseen. Kysy lisää!

Nyt voit myös allekirjoittaa kanssamme toimeksiannon ja hyväksyä tarjouksen sähköisellä allekirjoituksella, omilla verkkopankkitunnuksillasi.

Välityspalkkio

Välityspalkkiomme on 3,9 % (sis. alv 24 %). Vähimmäispalkkiomme 2480e (sis. alv 24 %). Ei muita kuluja!

Ilmainen suullinen arviointi.
(Myyntiä varten tutustumme kohteeseen, annamme arvion todennäköisesti toteutuvasta kauppahinnasta ja myyntiajasta.)

Tavoitteena helppo ja nopea asuntokauppa!

Tutustu rauhassa sivustoomme ja yritykseemme. Tulemme mielellämme arviokäynnille ja kerromme lisää itsestämme sekä toimintatavoistamme. Arviokäynti on ilmainen eikä sido sinua mihinkään!

Valitessasi meidät avuksesi asuntoasioissa -varmistat itsellesi alueesi vahvan ja osaavan ammattilaisen. Noudatamme kaikessa toiminnassamme KVKL:n Hyvää Välitystapaa.